Leder du efter nye måder, hvorpå du kan promovere din virksomhed, styrke din brand awareness eller forklare om et nyt produkt? 

Eller skal du bruge videomateriale til intern kommunikation i virksomheden - for eksempel til undervisning, employer branding eller ekstern rekruttering af nye medarbejder?

Then the production of a corporate film may be the ideal solution for you.

What is a corporate film?

Virksomhedsfilm er promoverende videoer, der er specifikt udviklet til at styrke opmærksomheden omkring dit brand, produkt eller ydelse (eller en kombination af alle tre). 

Størstedelen af dine kunder og målgruppe vil finde film og video mere tiltalende og interessant end ren tekstbaseret promovering. Derfor kan en virksomhedsfilm hjælpe dig og din virksomhed med at komme igennem med de rette budskaber - uden at seeren mister interesse og taber tråden. Og det er altså helt essentielt, hvis du vil øge salg, få  opmærksomhed eller sælge en idé. 

En virksomhedsfilm kan også bruges til intern brug. Hvis din virksomhed råder over flere kontorer på tværs af landet eller verden, kan intern undervisning hurtigt blive omkostningstungt i tid og ressourcer. 

Her vil en intern virksomhedsfilm med fokus på kompetencetræning være en oplagt mulighed for effektivisering. Du behøver nemlig ikke bruge tid på at rejse - og filmen kan afspilles igen og igen, så alle i virksomheden kan være med.

Corporate films are a fluid genre, and therefore also go by different names and types. You can read more about the different names and types of corporate movies below. 

Presentation videos

A presentation video presents presents et bestemt budskab, for eksempel dit brands overordnede budskab. Det vigtigste i en præsentationsvideo er at vække modtagerens interesse og tale til deres følelser. 

På den måde kommer dit budskab rent igennem, og efterlader et unikt indtryk af jeres virksomhed hos målgruppen. Efterfølgende kan I bruge videoen på tværs af kommunikationsplatforme, for eksempel på virksomhedens hjemmeside, sociale medier og mailkampagner. 

Branding films

En brandingfilm er på mange måder det samme som en præsentationsvideo. Fokus er her på at promovere dit brand. Det kan komme til udtryk gennem en personlig fortælling om for eksempel din virksomheds grundidé og vision. 

But branding can also happen at smaller levels: 

  • Campaigns
  • Products
  • Employer branding (ideally for recruitment purposes)
  • Personal branding (if for exampel you live off of your public persona)

Profile film

På lignende vis adskiller profilfilm sig ikke det store fra præsentationsvideoer og brandingfilm. Det helt centrale ved en profilfilm er, som ordet antyder, at fremvise virksomhedens bagvedliggende profil.

Hvor brandingfilm egner sig til eksterne publikummer, vil en profilfilm være god til intern brug. Det kan for eksempel være ved ledelsesskifte eller organisatorisk omstrukturering. Med profilfilmen indkapsler du essensen af virksomhedens ånd - både på idémæssigt niveau men også på medarbejderniveau.

In this way, you can easily and effectively introduce the company's profile and spirit to new players in the company. 

Below you can see examples of various corporate productions that Wasabi Film has produced for our many satisfied clients.

Professional production of corporate films with a focus on story telling.

All types of corporate films need professional storytelling. Storytelling is the heart of any living story about your business. 

If you choose to have a corporate film produced, we at Wasabi Film can guarantee you photography, shooting, editing and storytelling at the highest level. 

Among other things, we have produced films from conferences and corporate events samt brandingfilm, hvor virksomheden på få minutter får fortalt om deres værdier eller produkt. Vores produktioner er både blevet leveret til de helt store lærreder og til de små skærme: SoMe, konferencestande og virksomheders egne websites.

Lad os hjælpe jer med at tage jeres film hele vejen fra A til Z. Med et stort fokus på dig og din virksomhed, lægger vi vægt på at være i løbende dialog med jer frem mod den færdige film, så vi rammer jeres ønsker og ikke mindst ønsket målgruppe.

Our many years of experience with film production and production of documentaries and TV kan ses i de film, vi skaber for virksomheder. Vi er dygtige til at udvikle originale koncepter samt instruere både medarbejdere og direktører, så de får leveret deres budskaber præcist og overbevisende.

Mange års erfaring med reportage gør desuden, at vores film er fyldt med liv. Derfor undgår vi så vidt muligt "talking heads", der taler i det uendelige bag et skrivebord. Med os får I levende billeder og interessante film med et originalt filmisk greb, der rammer målgruppen.

Do you need more inspiration?

Then you can follow our latest productions on Facebook og blive inspireret til din næste virksomhedsfilm.