Leder du efter nye måder, hvorpå du kan promovere din virksomhed, styrke din brand awareness eller forklare om et nyt produkt? 

Eller skal du bruge videomateriale til intern kommunikation i virksomheden - for eksempel til undervisning, employer branding eller ekstern rekruttering af nye medarbejder?

Så kan produktionen af en virksomhedsfilm være den ideelle løsning for dig.

Hvad er en virksomhedsfilm?

Virksomhedsfilm er promoverende videoer, der er specifikt udviklet til at styrke opmærksomheden omkring dit brand, produkt eller ydelse (eller en kombination af alle tre). 

Størstedelen af dine kunder og målgruppe vil finde film og video mere tiltalende og interessant end ren tekstbaseret promovering. Derfor kan en virksomhedsfilm hjælpe dig og din virksomhed med at komme igennem med de rette budskaber - uden at seeren mister interesse og taber tråden. Og det er altså helt essentielt, hvis du vil øge salg, få  opmærksomhed eller sælge en idé. 

En virksomhedsfilm kan også bruges til intern brug. Hvis din virksomhed råder over flere kontorer på tværs af landet eller verden, kan intern undervisning hurtigt blive omkostningstungt i tid og ressourcer. 

Her vil en intern virksomhedsfilm med fokus på kompetencetræning være en oplagt mulighed for effektivisering. Du behøver nemlig ikke bruge tid på at rejse - og filmen kan afspilles igen og igen, så alle i virksomheden kan være med.

Corporate- og virksomhedsfilm er altså en flydende genre, og går derfor også under forskellige navne og typer. Du kan læse mere om de forskellige navne og typer for virksomhedsfilm nedenunder. 

Præsentationsvideoer

En præsentationsvideo præsenterer et bestemt budskab, for eksempel dit brands overordnede budskab. Det vigtigste i en præsentationsvideo er at vække modtagerens interesse og tale til deres følelser. 

På den måde kommer dit budskab rent igennem, og efterlader et unikt indtryk af jeres virksomhed hos målgruppen. Efterfølgende kan I bruge videoen på tværs af kommunikationsplatforme, for eksempel på virksomhedens hjemmeside, sociale medier og mailkampagner. 

Brandingfilm

En brandingfilm er på mange måder det samme som en præsentationsvideo. Fokus er her på at promovere dit brand. Det kan komme til udtryk gennem en personlig fortælling om for eksempel din virksomheds grundidé og vision. 

Branding kan dog også foregå på mindre niveauer: 

  • Kampagner
  • Produkter
  • Employer branding (ideelt til rekrutteringsformål)
  • Personlig branding (hvis du for eksempel lever af at være en offentlig person)

Profilfilm

På lignende vis adskiller profilfilm sig ikke det store fra præsentationsvideoer og brandingfilm. Det helt centrale ved en profilfilm er, som ordet antyder, at fremvise virksomhedens bagvedliggende profil.

Hvor brandingfilm egner sig til eksterne publikummer, vil en profilfilm være god til intern brug. Det kan for eksempel være ved ledelsesskifte eller organisatorisk omstrukturering. Med profilfilmen indkapsler du essensen af virksomhedens ånd - både på idémæssigt niveau men også på medarbejderniveau.

På den måde kan du nemt og effektivt introducere virksomhedens profil og ånd over for nye aktører i virksomheden. 

Nedenunder kan du se eksempler på forskellige corporate- og virksomhedsfilm, som Wasabi Film har produceret for vores mange tilfredse kunder.

Professionel produktion af virksomhedsfilm med fokus på storytelling

Alle former for corporate- og virksomhedsfilm har behov for professionel storytelling. Storytelling er nemlig hjertet i enhver levende fortælling om din virksomhed. 

Vælger du at få produceret en virksomhedsfilm, kan vi hos Wasabi Film garantere dig fotografering, optagelse, redigering og storytelling på højeste niveau. 

Vi har blandt andet produceret film fra konferencer og personalearrangementer samt brandingfilm, hvor virksomheden på få minutter får fortalt om deres værdier eller produkt. Vores produktioner er både blevet leveret til de helt store lærreder og til de små skærme: SoMe, konferencestande og virksomheders egne websites.

Lad os hjælpe jer med at tage jeres film hele vejen fra A til Z. Med et stort fokus på dig og din virksomhed, lægger vi vægt på at være i løbende dialog med jer frem mod den færdige film, så vi rammer jeres ønsker og ikke mindst ønsket målgruppe.

Vores mange års erfaring med filmproduktion og dokumentar- og tv-produktion kan ses i de film, vi skaber for virksomheder. Vi er dygtige til at udvikle originale koncepter samt instruere både medarbejdere og direktører, så de får leveret deres budskaber præcist og overbevisende.

Mange års erfaring med reportage gør desuden, at vores film er fyldt med liv. Derfor undgår vi så vidt muligt "talking heads", der taler i det uendelige bag et skrivebord. Med os får I levende billeder og interessante film med et originalt filmisk greb, der rammer målgruppen.

Har du brug for mere inspiration?

Så kan du med fordel følge med i vores seneste produktioner på Facebook og blive inspireret til din næste virksomhedsfilm.