En reklamefilm spiller ofte på følelserne og skal vække seerens interesse. Samtidigt handler det om at formidle eller bygge et stærkt brand op, som seeren har tillid til. 

Reklamefilmen er derfor en unik måde at kommunikere på, da du med høj æstetik, humor, musik eller en lydside, motiverer seeren til at bruge tid på dit budskab og produkt. På den måde øger du opmærksomheden for din virksomhed og kendskabet til dit brand og produkter på en visuel måde. 

Skal du have produceret en reklamefilm?

Overvejer du, om din virksomhed skal have produceret en reklamefilm, som præsenterer jeres virksomhed, produkt eller tilbud? 

Hos Wasabi Film kan vi hjælpe dig med at producere din reklamefilm. Vores fokus er at ramme de unikke selling points i jeres brand og fremhæve jeres virksomheds værdier. 

Det vigtigste for os, er at producere en fængende reklamefilm, som folk gider at bruge tid på fordi fortællingen er sjov, spændende eller interessant løst. For hvor mange gange har du ikke selv slukket, zappet eller swipet videre, når reklamerne kommer på eller dukker op i dit feed? 

Vi hjælper dig derfor med at formidle dit budskab super skarpt, så det træder tydeligt frem for seeren og styrker din online tilstedeværelse. 

Herunder kan du se, hvilke reklame- og kampagnefilm vi allerede har produceret:

Fra idé til den færdige reklamefilm

Vores produktionsselskab består af konceptudviklere, tekstforfattere, instruktører, tilrettelæggere, producere, grafikere, klippere og fotografer med en stærk ambition om altid at præsentere den bedste reklamefilm. Det kræver nemlig stor viden og erfaring for at producere en ordentlig reklame – specielt hvis du ønsker, at den skal blive til en succes. 

Mange reklamefilm er lavet af en blanding af filmoptagelser, special effects, animeret grafik og musik, speak eller lydeffekter. 

Lad os vejlede og rådgive dig i, hvilket udtryk din reklamefilm skal have. Der er mange muligheder og vi tager også derfor højde for faktorer som økonomi, praktikaliteter, virksomhedens visuelle udtryk og identifikation.

Hvordan kan Wasabi film hjælpe dig i mål?

Vi har vores base i Aarhus Filmby, men opererer i hele verden og producerer således ikke kun danske reklamefilm.

Vi tilbyder kvalificeret sparring fra ide til den færdige reklame og sørger altid for, at udtrykket og tonen er i øjenhøjde med din målgruppe. Alle platforme har deres eget sprog og fortæller format. 

Skal vi hjælpe dig med at producere din næste reklamefilm?