Hvad er en reklamefilm?

En reklamefilm spiller ofte på følelserne og skal vække målgruppens interesse med stærke visuelle virkemidler. Samtidigt handler det om at formidle eller bygge et stærkt brand op, som seeren har tillid til. 

Reklamefilmen er derfor en unik måde at kommunikere på, da vi med høj æstetik, humor, musik eller en lydside motiverer seeren til at bruge tid på dit budskab og produkt. På den måde øger vi opmærksomheden for din virksomhed og kendskabet til dit brand og produkter.

Hvad enten din mission er at få nye leads ind i din top funnel, sælge flere produkter eller skabe opmærksomhed omkring din kampagne, vil en velproduceret reklamefilm sikre netop dette.

Når du først har fået din reklamefilm produceret, er der et væld af kanaler, du kan distribuere den på. Den klassiske tilgang er tv-reklamen. Men du kan også vælge at bruge den samme reklamefilm på din virksomheds hjemmeside og på tværs af sociale mediekanaler. 

Du får dermed adgang til visuelt content, der fanger målgruppens opmærksomhed - og mulighed for at placere content de steder, hvor målgruppens opmærksomhed i første omgang befinder sig.

Skal du have produceret en reklamefilm?

Overvejer du, om din virksomhed skal have produceret en reklamefilm, som præsenterer jeres virksomhed, produkt eller tilbud? 

Hos Wasabi Film kan vi hjælpe dig med at udvikle en original reklamefilm. Vi optager, redigerer og producerer jeres reklamevideo. Fokus vil altid være på at ramme de unikke selling points i jeres brand og fremhæve jeres virksomheds værdier. 

For at producere en effektiv reklamefilm, der skaber værdi for dig og din virksomhed, skal den være fængende og visuel stærk. Med andre ord skal folk gide at bruge tid på den. Og det er ikke lige nemt at producere en fængende reklamefilm.

For hvor mange gange har du ikke selv slukket, zappet eller swipet videre, når reklamerne kommer på eller dukker op i dit feed? 

Det undgår du med en sjov, spændende og interessant fortælling. Reklamefilmen skal fange seerens opmærksomhed inden for få sekunder - ellers er de simpelthen videre i teksten. Den skal også formå at forklare dit budskab meget klart. Og så skal den være overbevisende. 

Men hvordan opnår du så det?

Det er her, at Wasabi Films crew kommer ind i billedet. Med masser af high-end productions erfaring, er du i trygge hænder, når vi hjælper dig med professionel storytelling. Vi hjælper dig også med at skabe et unikt visuelt udtryk, der får seeren til at spærre øjnene op og blive hængende til dit call-to-action eller payoff er sikret deres opmærksomhed.

Du kan derfor forvente at få formidlet dit budskab super skarpt, så det træder tydeligt frem for målgruppen og styrker din online tilstedeværelse markant.

Herunder kan du gå på opdagelse i danske og internationale reklame- og kampagnefilm, som vi har produceret for vores kunder.

En professionel reklamefilm

I et fælles samarbejde mellem dine kreative idéer og vores finpudsede kompetencer, kan vi sammen skabe din næste succesfulde reklamefilm. 

Vores produktionsselskab består af konceptudviklere, tekstforfattere, instruktører, tilrettelæggere, producere, grafikere, klippere og fotografer. Vi har alle en stærk ambition om altid at producere den bedste reklamefilm. Det kræver nemlig stor viden og erfaring at producere en ordentlig reklame - specielt hvis du ønsker, at den skal blive til en succes. 

Mange reklamer er desuden lavet af en blanding af filmoptagelser, special effects, animeret grafik og musik, speak eller lydeffekter. Og det er naturligvis områder, som vi også er specialister i. Hos Wasabi Film får du med andre ord hele pakken af kompetencer, der sikrer en fængende og værdiskabende reklamefilm. 

Lad os vejlede og rådgive dig i, hvilket udtryk din reklamefilm skal have. Som du nok kan forestille dig, er der et væld af muligheder. Derfor tager vi også højde for faktorer som økonomi, praktikaliteter, virksomhedens visuelle udtryk og identifikation.

På den måde kan vi sammen få skabt en succesfuld reklame, der ikke blot løfter din virksomheds visuelle identitet og tilstedeværelse, men i sidste ende også løfter bundlinjen. 

Priser på reklamefilm

Ambition og budget på en reklamefilm hænger altid sammen. Prisen på en reklamefilm kommer derfor altid an på, hvordan det kreative take er på idéen til reklamen.

Vil du for eksempel hyre skuespillere? Vil du have, at reklamevideoen bruger specielle effekter, speak og musik? Og hvor lang tid skal der optages og redigeres?

Hvis du yderligere ønsker, at det skal være en tv-reklame, skal du også medregne diverse tv-kanalers reklamepriser. Her skal du typisk betale for antallet af sekunder, som din reklame bliver vist - hvilket vil gå op og ned i pris alt afhængig af tidspunktet på sendefladen. 

Alle disse faktorer skal du medregne, når du vil frem til den specifikke pris for din reklamefilm. Hvis du er i tvivl om, hvilke priser du skal medregne for at skabe en værdifuld reklame for dig og din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os

Så kan vi sammen blive klogere på din specifikke idé, hvordan den skal udføres, og hvad det vil koste jer. 

Wasabi Film hjælper dig i mål

Vi har vores base i Filmby Aarhus, men opererer i hele verden og producerer således ikke kun danske reklamefilm.

Vi tilbyder kvalificeret sparring fra idé til den færdige reklame og sørger altid for, at udtrykket og tonen er i øjenhøjde med din målgruppe. Alle platforme har deres eget sprog og fortællerformat. 

Skal vi hjælpe dig med at producere din næste reklamefilm?

Har du brug for mere inspiration?

Så kan du med fordel følge med i vores seneste produktioner på Facebook og blive inspireret til din næste reklamefilm.