En kampagnefilm er en stærk måde at formidle et budskab på. Om du vil oplyse og informere, påvirke målgruppens holdninger eller have dem ned i din butik, så kan Wasabi Film hjælpe. Vi producerer kampagne- og reklamefilm med levende billeder og stærke visuelle virkemidler, der rammer præcis din målgruppe. 

Kampagnefilm bliver brugt til alt fra politiske kampagner til PR og markedsføringskampagner. Undersøgelser viser, at visuelle billeder giver op til 80% flere klik end eksempelvis tekstbaserede opslag. Der sker altså noget i os, der vækker vores forståelse og empati, når vi får sat krop og stemme på billederne.

Afhængigt af målgruppen og formålet med kampagnen, tilpasser vi tone of voice til produktet eller brandet. I nogle tilfælde egner en animationsfilm sig bedst til formålet. Mens det i andre tilfælde er bedst med en branding- eller employer branding kampagne.

Branding- og kampagnefilm er i dag ikke kun forbeholdt store virksomheder med store budgetter. I dag kan du med egne kanaler som YouTube, Facebook, Instagram og LinkedIn ramme en specifik målgruppe. De sociale medier er oplagte kommunikationskanaler, hvor du med flotte billeder og stærke effekter kan nå rigtig langt.

Herunder kan du se et udpluk af de kampagne- og reklamefilm, vi allerede har produceret:

Hvad er en kampagnefilm?

Den klassiske kampagnefilm er ofte én blandt flere kampagneelementer, der kører i en afgrænset periode. Her spiller filmen sammen med virksomhedens værdier og kommercielle tilbud. Ved at tage udgangspunkt i en fortælling, kan du fange seerens opmærksomhed på en sofistikeret og utraditionel måde. Denne kommunikationsform er en hårfin balance, som vi med mere end 15 års erfaring indenfor reklame- og kampagnefilm, vil rådgive og vejlede jer i.

Når du vælger Wasabi Film som reklamebureau, er du garanteret, at vi udvikler et originalt koncept til din film. Vi producerer med stor nysgerrighed og med en høj ambition om altid at levere det bedste produkt. Vi er med hele vejen, så vi sammen finder det rette fokus for jeres budskab og målgruppe. 

Gå på opdagelse blandt vores mange produktioner og find inspiration til din næste kampagnefilm.