Vil du kommunikere med til dine kunder i et fængende visuelt sprog, der fastholder deres opmærksomhed, og som formidler dit budskab og værdier overbevisende? Så skal du i gang med videoproduktion.

Hvad er videoproduktion?

Videoproduktion dækker i bund og grund over hele processen bag en video. Hvad enten der er tale om en virksomhedsfilm, animationsfilm eller reklamefilm, så er processen stort set ens.

De varierer naturligvis i storytelling, redigering og effekter, men den bagvedliggende proces kan koges ned til fire stadier: 

  • Udvikling 
  • Præ produktion
  • Produktion
  • Post produktion

Stadierne inkluderer alt fra den spæde idés fødsel til optagelser i marken, og til den færdige produktion løber over lærredet (eller smartphone-skærmen). 

Fælles for alle former for videoproduktion er dog, at de appellerer til din målgruppe på en helt unik måde. Faktisk har videobaseret indhold op til 80% bedre rækkevidde end tekstbaseret formidling, der kan virke trættende på modtageren, og derfor taber de hurtigt tråden. Med video er du langt bedre stillet i forhold til at komme igennem med dit budskab. 

Produktion af video reklamer

Du kan effektivt promovere dine produkter eller kampagner gennem en velproduceret video reklame. Med professionel storytelling, optagelse og redigering kan du servere dit budskab på et sølvfad for dine kunder. 

Du kan eventuelt læse mere om video reklamer og reklamefilm.

Videoproduktion til sociale medier

Når du først har fået produceret en video, står det dig naturligvis frit for også at bruge den på dine sociale medier. Skal din video målrettes sociale medier specifikt, vil der være en række virkemidler, som er særligt brugbare.

Det vil for eksempel være produktionen af en spændende thumbnail, der i første omgang skal vække modtagerens interesse. Derudover skal budskabet stå strålende klart fra begyndelsen af videoen - ellers scroller modtageren simpelthen videre.

Undertekster til din video kan også være en god idé, idet mange ser videoer på sociale medier uden lyd på. Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for videoproduktion til sociale medier, er du altid velkommen til at kontakte os

Nedenunder kan du gå på opdagelse i forskellige videoproduktioner, som Wasabi Film har produceret for vores mange tilfredse kunder.

Wasabi Film - videoproduktion i Aarhus

Er du klar til at få produceret din næste video?

Wasabi Film står klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vores kontor er beliggende i Filmby Aarhus, men vi samarbejder naturligvis med kunder overalt i landet og verden. 

Med mere end 15 års erfaring indenfor reklame-, kampagne-, virksomheds- og dokumentarfilm samt TV er du i trygge hænder, når du vælger Wasabi Film. 

 

Har du brug for mere inspiration?

Så kan du med fordel følge med i vores seneste produktioner på Facebook og blive inspireret til din næste videoproduktion.