Her kan du læse om de informationer, vi indsamler digitalt

 

Kontaktoplysninger

WASABI FILM

Filmbyen 23, 2. th.
DK-8000 Aarhus C
info@wasabifilm.dk
CVR-nummer 3602 7320

 

Wasabi Film indsamler oplysninger om dig på to måder:

– Ved brug af cookies

– Ved at du selv afgiver oplysninger, fx når du ringer til os via hjemmesiden.

 

Hvad er cookies?

Cookies er en meget lille tekstfil, som gemmes på din computer, tablet, mobil eller hvad du bruger til at gå på vores hjemmeside med. Cookies indeholder ikke personlige oplysninger og heller ingen virus.

 

Slet eller bloker cookies

På Minecookies.org kan du læse vejledninger i at slette eller blokere cookies fra mange forskellige browsere.

 

Derfor bruger vi cookies

Vi bruger cookies, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside, hvor længe osv. Vi bruger informationen til at forbedre vores hjemmeside, så brugere bliver længere og klikker på flere elementer.

Analyseværktøj

  • Google Analytics (leveret af Google Inc.), for at gøre det muligt for os at udføre statistiske analyser for at lære om vores besøgende og at forbedre hjemmesidens brugervenlighed.
    De cookies vi bruger er fra Google Analytics. Hvis du ikke vil medvirke til det, kan du fravælge de cookies via dette link.
  • Hotjar (leveret af Hotjar Ltd.), for at få et samlet billede af, hvordan tilfældigt udvalgte besøgende bruger vores hjemmeside. Dette vises i heatmaps og optagelser af skærmen. Læs mere her.

 

Personoplysninger

Vi gemmer personoplysninger ved kundekontakt. De oplysninger, der gemmes, er ganske enkelt for at kunne kontakte personen angående service.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, uden du selv særskilt accepterer det, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Persondataloven sikrer dig at dine oplysninger skal bevares sikkert og fortroligt. Wasabi Film gemmer dine personlige oplysninger på computere, som kun vi har adgang til.
Dog kan vi ikke garantere sikkerheden, når dataene overføres via internettet. Det er simpelthen umuligt at give en 100 procents garanti. Risikoen for at andre tiltvinger sig dine oplysninger er til stede, men usandsynlig. Det betyder, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Internettet udvikler sig hele tiden, og derfor kan det blive nødvendigt for os at ændre i vores tekst om dine personoplysninger. Når vi gør det, gør vi selvfølgelig også opmærksom på det her på siden, men vi forbeholder os retten til at ændre eller slette denne politik uden forudgående varsel.

Kontakt vedrørende personoplysninger

Vil du gerne have oplyst hvilke informationer, vi har om dig, skal du skrive til info@wasabifilm.dk.
Har vi forkerte oplysninger, eller har du indsigelser, kan du bede os rette dem. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Hvis det viser sig, at de oplysninger eller data, vi har om dig, er forkerte eller vildledende, har du ret til at kræve dem berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan altid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig behandles. Du kan også altid fortryde dit samtykke. Vil du klage, kan du henvende dig til Datatilsynet.