Sæt din utæmmede kreativitet i spil med animationsfilm, og kom igennem med dit budskab på en sjov og troværdig måde. 

Med animationsfilm er det netop kun fantasien, der sætter grænser for din visuelle fortælling. I et samarbejde mellem dig og din virksomheds budskaber, Wasabi Films kompetencer og vores fælles kreativitet, kan vi sammen skabe en unik visuel stærk fortælling i et animeret grafisk narrativ. 

Animationsfilm taler deres eget klare sprog. De personificerer det menneskelige følelsesregister på en måde, som normalvis kun anmelderroste skuespillere kan opnå. Dermed vil dit budskab i højere grad ræsonnere med seernes personlige følelser og sætte varige spor i deres hukommelse.

Hvad er en animationsfilm?

Animation betyder helt grundlæggende at “gøre noget levende”. En animationsfilm er dermed et visuelt produkt, der skaber levende billeder gennem grafik og illustrationer.

Animationsfilm er en populær og effektiv fortælleteknik - især for de yngre generationer, der siden Toy Story har haft animerede fortællinger som en naturlig del af livet.

En af de særlige styrker ved animationsfilm er blandt andet deres evne til at forklare komplicerede koncepter gennem et visuelt og letforståeligt sprog. 

Det kan for eksempel være i form af en kort explainer-video, der nemt og effektivt forklarer essensen af din virksomhed, produkt eller ydelse. På få minutter kan du med en videoproduktion introducere seeren for noget helt nyt - om det så er din virksomheds brand, et bestemt produkt eller service. 

Animationsfilm er perfekte til at skabe spændende, dragende, inspirerende og letforståelige fortællinger om et teknisk svært emne. 

En anden vigtig fordel ved animationsfilm er, at de er omkostningseffektive. Det er ikke så dyrt at få produceret animationsfilm, som mange ellers tror.

Traditionelle film kræver et væld af ressourcer: skuespillere, instruktør, makeup-artister, rekvisitter og meget mere.

At skabe en effektiv animationsfilm kræver derimod blot en god idé og en animator med de rigtige værktøjer. Vi stiller sidstnævnte til rådighed - så er resten op til dig.

Produktion af animationsfilm

En animeret filmscene er helt basalt en sekvens af billeder. Det næste billede i rækken adskiller sig marginalt fra det forrige billede - og ved at "bladre” gennem billederne hurtigt, skabes illusionen af bevægelse og liv.

Du kan måske huske konceptet fra barndommen, hvor man i en notesblok tegnede et bestemt motiv over flere sider med marginal variation. For de fleste var motivet nok en tændstikmand. 

Til alles store forbløffelse fik man tændstikmanden til at bevæge sig ved at bladre hurtigt gennem siderne. Og det er animation.

Hos Wasabi Film har vi blot byttet notesblok og tændstikmand ud med computer-generated imagery (CGI), motion graphics og andre værktøjer til produktion af grafik. 

Mange års erfaring med produktion af animationer og grafik

Hos Wasabi Film lever og ånder vi for den gode og originale filmfortælling. Resultatet er flere års erfaring med produktion af animationer og grafik.

Derfor kan vi altid garantere kvalitetsfilm med gribende storytelling samt et æstetisk udtryk, din målgruppe sent glemmer. 

Er du interesseret i at lære mere om de mange muligheder, animationsfilm kan tilbyde dig og din virksomhed? Eller har du blot nogle opklarende spørgsmål?

Har du brug for mere inspiration?

Så kan du med fordel følge med i vores seneste produktioner på Facebook og blive inspireret til din næste animationsfilm.