Skal du forklare et kompliceret koncept på kort tid, som samtidig griber din målgruppes opmærksomhed, i et sprog, som faktisk er til at forstå?

Så vil en animeret film eller video med Motion Graphics være en oplagt vej frem.

Med Motion Graphics er det kun fantasien, der sætter grænser for din fortælling. Med enkle virkemidler kan du styre dit budskab ned til mindste detalje, der fanger seerens opmærksomhed. Du kan med andre ord skabe en indgang til din målgruppe gennem flotte og gennemtænkte grafikker - og på den måde kan du formidle solide budskaber på en frisk og kreativ facon.

Hvad er Motion Graphics?

Motion Graphics kan oversættes til “billeder i bevægelse”. Og det er netop grundessensen i motion graphics: at tage noget grafik eller andet digitalt design og vække det til live gennem bevægelse. Altså det man sædvanligvis vil kalde “at animere”. 

Derfor bruger mange også begreberne “Motion Graphics” og “animationer” i flæng - og det er da også forståeligt, da Motion Graphics netop er animeret grafisk design. 

Det er imidlertid ikke så vigtigt, hvordan de to teknikker adskiller sig. Det centrale for dig er, hvordan Motion Graphics kan hjælpe dig og din virksomhed med at fange et relevant publikums opmærksomhed med det rigtige budskab. 

Og det kan det ved at forvandle komplicerede koncepter og fabulerende fagsprog til konkrete billeder, der er til at forstå. Med Motion Graphics taler du i et unikt “sprog”, hvor du kan sælge dine idéer, budskaber og produkter med overbevisende røst.

Hvordan kan du bruge Motion Graphics i din markedsføring?

Motion Graphics formidler komplicerede budskaber på en enkel og troværdig måde med grafik, digitalt design, videoklip og animationsteknik. Motion Graphics kan både bruges internt i virksomheden til at formidle information, eller på sociale medier som en del af en større kampagne.

En animationsfilm er et ideelt værktøj til at formidle budskaber på præcis og letforståelig vis. Fordelene ved Motion Graphics er således, at det er et fantastisk redskab til at engagere og fremme forståelsen.

Vi mennesker er nemlig generelt visuelt orienterede. Det vil sige, at vi har nemmere ved at optage læring gennem levende billeder med video fremfor tekstbaserede fortællinger.

Animerede film har hjulpet vores kunder med at forklare komplicerede problemstillinger og budskaber via infographics, animation og et stærkt billede og lyddesign. Selv de mest komplekse strategier kan formidles, så de er letforståelige ved hjælp af digitalt design og animerede ikoner.

Med Motion Graphics kan du få produceret explainer-videoer, logoanimationer, kampagnefilm, intro til tv-serier og meget mere. Med fokus på god storytelling samt det visuelle udtryk, vil en animeret film eller video kunne styrke dit brand og løfte jeres tilstedeværelse.

En professionelt produceret animationsfilm med Motion Graphics er desuden med til at stadfæste virksomheders autoritet på deres respektive områder. Gå på opdagelse i vores produktioner nedenunder, og oplev selv potentialet i Motion Graphics.

Grafik og digitalt design gør det komplicerede enkelt

Som du selv lige har oplevet, kan du gennem animeret grafik og digitalt design sælge din idé på en helt unik måde. Motion Graphics kan dermed hjælpe dig med at simplificere processer og emner gennem visuel fortælling.

På denne måde kan du skabe større forståelse og nå en bred målgruppe. Du kan endda kombinere Motion Graphics og almindelig video eller gå helt andre veje.

Vi er vilde med originale koncepter og animationer. Ved at gøre brug af Motion Graphics behøver du ikke sætte tid af i din kalender til at skulle ud i marken og stå bagved eller foran kameraet.

Musik, lyd og et lækkert production design sætter rammerne for vores professionelle speakere. Derfor kan vi med stor erfaring og ekspertise formidle jeres budskab troværdigt og nærværende. 

Vi hjælper med alt lige fra designet af din streg til skabelsen af det levende billede.

Kom i gang med Motion Graphics

Overvejer du selv at få produceret en film eller video med Motion Graphics?

I så fald står Wasabi Film naturligvis til tjeneste. Med mange års erfaring med animationer og Motion Graphics sætter vi en ære i at producere flotte og gennemtænkte animationer. Gennem et tæt samarbejde med dig og din virksomhed, kan vi formidle dine budskaber på en ny og kreativ måde.

Har du brug for mere inspiration?

Så kan du med fordel følge med i vores seneste produktioner på Facebook og blive inspireret til dit næste projekt med Motion Graphics.