Med animationsfilm og Motion Graphics, er det kun fantasien, der sætter grænser for din fortælling. Med enkle virkemidler kan du styre dit budskab ned til mindste detalje. Hos Wasabi Film sætter vi en ære i at producere flotte og gennemtænkte animationer. Gennem et tæt samarbejde kan vi formidle solide budskaber på en ny og kreativ måde.

Når det komplicerede skal gøres enkelt

Motion Graphics kan hjælpe dig med at simplificere processer og emner gennem visuel fortælling.
På denne måde kan du skabe større forståelse og nå en bred målgruppe. Du kan endda kombinere Motion Graphics og almindelig video eller gå helt andre veje.

Vi er vilde med originale koncepter og animationer. Ved at gøre brug af graphics behøver du ikke sætte tid af i din kalender, skulle ud i marken eller stå foran kameraet.

Musik, lyd og et lækkert production design sætter rammerne for vores professionelle speakere, der med stor erfaring formidler jeres budskab troværdig og nærværende. Vi ved, hvordan man med storytelling fanger seerne.
Vi hjælper fra designet af din streg til skabelsen af det levende billede.

Se eksempler på filmproduktioner, som Wasabi Film har lavet med Motion Graphics herunder:

Hvad er Motion Graphics?

Motion Graphics er en formidler komplicerede budskaber på en enkel og troværdig måde med grafik, videoklip og animationsteknik. Graphics kan både bruges internt i virksomheden til at formidle information eller på sociale medier, som en del af en større kampagne.

En animationsfilm er et ideelt værktøj til at formidle budskaber på præcis og letforståelig vis. Fordelene ved Motion Graphics er således, at det er et fantastisk redskab til at engagere og fremme forståelsen.

Vi mennesker er generelt visuelt orienterede. Det vil sige, at vi har nemmere ved at optage læring gennem levende billeder med video fremfor tekstbaserede fortællinger.

Vores animerede film har hjulpet vores kunder med at forklare komplicerede problemstillinger og budskaber via infographics, animation og et stærkt billede og lyddesign. Selv de mest komplekse strategier kan formidles, så de er forståelige ved hjælp af animerede ikoner.

Vi har mange års erfaring med at producere animationer og graphics. Dette gælder både explainere, logoanimationer, kampagnefilm, intro til TV-serier og meget mere. Derfor garanterer vi også en kvalitetsfilm med god storytelling samt et visuelt stærkt udtryk.

Gå på opdagelse blandt vores produktioner og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.