Skal du forklare et kompliceret koncept på kort tid, som samtidig griber din målgruppes opmærksomhed, i et sprog, som faktisk er til at forstå?

An animated film or video with Motion Graphics will be an obvious way forward.

Med Motion Graphics er det kun fantasien, der sætter grænser for din fortælling. Med enkle virkemidler kan du styre dit budskab ned til mindste detalje, der fanger seerens opmærksomhed. Du kan med andre ord skabe en indgang til din målgruppe gennem flotte og gennemtænkte grafikker - og på den måde kan du formidle solide budskaber på en frisk og kreativ facon.

What is Motion Graphics?

Motion Graphics kan oversættes til “billeder i bevægelse”. Og det er netop grundessensen i motion graphics: at tage noget grafik eller andet digitalt design og vække det til live gennem bevægelse. Altså det man sædvanligvis vil kalde “at animere”. 

Derfor bruger mange også begreberne “Motion Graphics” og “animationer” i flæng - og det er da også forståeligt, da Motion Graphics netop er animeret grafisk design. 

Det er imidlertid ikke så vigtigt, hvordan de to teknikker adskiller sig. Det centrale for dig er, hvordan Motion Graphics kan hjælpe dig og din virksomhed med at fange et relevant publikums opmærksomhed med det rigtige budskab. 

Og det kan det ved at forvandle komplicerede koncepter og fabulerende fagsprog til konkrete billeder, der er til at forstå. Med Motion Graphics taler du i et unikt “sprog”, hvor du kan sælge dine idéer, budskaber og produkter med overbevisende røst.

How can you use Motion Graphics in your marketing?

Motion Graphics formidler komplicerede budskaber på en enkel og troværdig måde med grafik, digitalt design, videoklip og animationsteknik. Motion Graphics kan både bruges internt i virksomheden til at formidle information, eller på sociale medier som en del af en større kampagne.

An animated film er et ideelt værktøj til at formidle budskaber på præcis og letforståelig vis. Fordelene ved Motion Graphics er således, at det er et fantastisk redskab til at engagere og fremme forståelsen.

Humans are visual creatures, i.e, we have an easier time learning through moving pictures in a video compared to text.

Animerede film har hjulpet vores kunder med at forklare komplicerede problemstillinger og budskaber via infographics, animation og et stærkt billede og lyddesign. Selv de mest komplekse strategier kan formidles, så de er letforståelige ved hjælp af digitalt design og animerede ikoner.

With Motion Graphics we can produce explainer videos, logo animations, campaigns, below:, intro til tv-serier og meget mere. Med fokus på god storytelling samt det visuelle udtryk, vil en animeret film eller video kunne styrke dit brand og løfte jeres tilstedeværelse.

A professionally produced animated film with Motion Graphics also helps to confirm the authority of companies in their respective areas. Explore our productions below and experience the potential of Motion Graphics for yourself.

Graphics and digital design make the complicated simple

As you have just experienced, you can sell your idea in a completely unique way through animated graphics and digital design. Motion Graphics can thus help you simplify processes and topics through visual storytelling.

This way, you create a better understanding and reach a broader demographic. You are even able to combine motion graphics with a regular video or something entirely different.

Vi er vilde med originale koncepter og animationer. Ved at gøre brug af Motion Graphics behøver du ikke sætte tid af i din kalender til at skulle ud i marken og stå bagved eller foran kameraet.

Music, sound, and excellent production design create the framework for our professional speakers. Therefore, with great experience and expertise, we can convey your message credibly and presently. 

Vi hjælper med alt lige fra designet af din streg til skabelsen af det levende billede.

Get startet with Motion Graphics.

Are you considering producing a movie or video yourself with Motion Graphics?

I så fald står Wasabi Film naturligvis til tjeneste. Med mange års erfaring med animationer og Motion Graphics sætter vi en ære i at producere flotte og gennemtænkte animationer. Gennem et tæt samarbejde med dig og din virksomhed, kan vi formidle dine budskaber på en ny og kreativ måde.

Do you need more inspiration?

Then you can follow our latest productions on Facebook og blive inspireret til dit næste projekt med Motion Graphics.