At dokumentere din begivenhed gennem film er en fremragende måde at maksimere indhold og udnytte det fulde potentiale af det hårde arbejde, du har lagt i produktionen af en begivenhed.

Wasabi Film udarbejder visuelle stærke film, der indfanger atmosfæren og viser highlights af dit arrangement til internt og eksternt brug.
Uanset om det er en eventfilm, reklame eller en reklametrailer, sikrer vores filmproduktion en visuelt stærk fortælling.
Og uanset opgavens omfang eller type får du en high-end film og et kvalitetsprodukt, der formidler jeres arrangement på bedste måde og som sjældent er set.

Herunder kan du se et udpluk af eventfilm, vi allerede har produceret. Og længere nede på siden kan du læse mere om fordelene ved denne filmtype:

Fordelene ved en event- & dokumentationsfilm

En event- og dokumentationsfilm kan forøge arrangementets rækkevidde, er let delbart og kan skabe merværdi, for eksempel ved at målrette indholdet til et specifikt publikum. Derudover kan den forlænge arrangementets levetid, da en film er et permanent produkt. Den kan også benyttes som salgsfremmende værktøj - og vi kan blive ved med at nævne fordele. Vigtigt er, at levende billeder ofte er mere effektive og hurtigere at opfatte end konventionelt skrevne tekster.

Kort om hvordan vi samarbejder med dig

Vi vender alle de nødvendige detaljer med dig på forhånd, så et vellykket individuelt originalt koncept bliver skabt, og i sidste ende leveres en professionel eventfilm, som kan eksponere og tiltrække dine interesserede parter og/eller kunder.
Uanset om incitamentet er konference, en pressekonference, en kick-off begivenhed eller firmajubilæet, så sætter vi altid barren højt. Vi trækker på vores mangeårige erfaring i branchen og går efter at skabe den bedste film hver gang.

Vi hjælper med glæde og entusiasme dig med at producere din event- og dokumentationsfilm. Kontakt os her, så vi kan kortlægge dine behov.

Du er også velkommen til at tjekke vores andre produktioner ud.