Det første, vi gør, er at sætte os grundigt ind i din virksomheds behov

Virksomheder kommer ofte til os for at få lavet film til internt brug eller film til deres website og sociale medier. Vi har blandt andet produceret film fra konferencer og personalearrangementer, leveret film til brug ved fester fx Gintberg i Jyske Bank. Vi har leveret brandingfilm, hvor virksomheden på få minutter får fortalt om deres værdier eller produkt, og vi har leveret til både de helt store lærreder og de små skærme, SoMe, konferencestande og virksomheders egne websites.

Vi kan tage jeres film hele vejen fra A til Å. Vi lægger vægt på at være i løbende dialog med jer frem mod den færdige film, så vi rammer jeres ønsker.

Vores mange års erfaring fra dokumentar- og tv-produktion kan ses i de film, vi skaber for virksomheder. Vi er dygtige til at instruere både medarbejdere og direktører, så de får leveret deres budskaber præcist, og samtidig ser overbevisende ud.

De mange års erfaring med reportage gør desuden, at vores film er fyldt med liv. Vi undgår så vidt muligt "talking heads", der taler og taler i det uendelige bag et skrivebord. Med os får i levende billeder og interessante film, der sælger jer og jeres produkt bedre.

Se eksempler på film vi har lavet for virksomheder ved at trykke på filmeksempler herunder: